Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Veelgestelde vragen over mijn account

Met 'mijn account' wordt bestellen bij Mediq Direct Diabetes nog makkelijker! Met een account kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uw vorige bestelling in één keer herhalen of uw bestelling volgen. Klik hier om uw account aan te maken.

Een eigen account aanmaken is heel eenvoudig. Rechts bovenin kiest u voor inloggen en dan voor Registreren. U vult uw gegevens in en verstuurt uw gegevens. U ontvangt een bevestigingsmail van Mediq Direct Diabetes waarna uw account is geactiveerd. Omdat de bevestigingsmail noodzakelijk is om uw account te activeren, is het niet mogelijk om een account aan te maken zonder e-mailadres.

Let op: het kan zijn dat uw zorgprofessional al een account voor u heeft aangemaakt. Als dat zo is, heeft u kort na uw afspraak met de zorgprofessional een e-mail van Mediq Direct Diabetes ontvangen met daarin een activatielink. We verzoeken u dan om de activatielink te gebruiken en niet onderstaand formulier in te vullen.

Nee, dat hoeft niet. Uw zorgprofessional heeft voor u een account aangemaakt. Als u op de activatielink in de e-mail klikt, wordt u gevraagd een wachtwoord aan te maken waarna uw account is geactiveerd.

Nee, helaas niet. Nadat u uw gegevens heeft verstuurd, ontvangt u een bevestigingsmail waarna uw account is geactiveerd. Omdat de bevestigingsmail noodzakelijk is om uw account te activeren, is het niet mogelijk om een account aan te maken zonder e-mailadres.

Op de pagina Mijn account staan al uw gegevens. Onderaan deze pagina kunt u uw wachtwoord wijzigen.