Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

Al jaren de grootste diabeteshulpmiddelen leverancier van Nederland

{{Message}}

Veelgestelde vragen over bezorgen

Als u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag in huis tussen 12.00 en 21.00 uur m.u.v. zon- en feestdagen. Bestelt u in het weekend via onze website, dan bezorgen wij uw pakket de daaropvolgende dinsdag. 

Besteld voor 17.00 uur

Afleveren tussen 12.00 uur en 21.00 uur

In het weekend of maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur

                                            

Als u uw mobiele nummer aan ons doorgeeft, ontvangt u op de dag van bezorging 's ochtends rond 08.00 uur een gratis SMS waarin staat welk dagdeel uw pakket bezorgd wordt. Via Track & Trace kunt u ook uw zending online volgen. Log dan in op de website door bovenaan op aanmelden te klikken, om op de dag van verzending vanaf 08.00 uur in tijdsblokken van twee uur te zien wanneer u uw pakket kunt verwachten. Hier kunt u ook controleren of uw bestelling is aangekomen. 

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u aanvinken of uw diabeteshulpmiddelen wel of niet bij de buren afgegeven mogen worden.

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u aanvinken of uw diabeteshulpmiddelen wel of niet bij de buren afgegeven mogen worden. 

Ja, dat kan. Op het moment dat u uw kwartaalbestelling bij ons plaatst, krijgt u bij het afronden van de bestelling de gelegenheid om een ander verzendadres in te vullen. Hier kunt u het adres invullen waar u uw kwartaalbestelling wilt ontvangen. Let op: het alternatieve verzendadres moet wel in Nederland zijn.

Ja, dit kan als u in Nederland op vakantie gaat. Op het moment dat u uw kwartaalbestelling bij ons plaatst, krijgt u bij het afronden van de bestelling de gelegenheid een ander verzendadres in te vullen. Hier kunt u uw vakantieadres invullen. Wij zorgen er dan voor dat uw pakket op uw vakantieadres wordt bezorgd. Helaas kunnen wij uw bestelling niet in het buitenland laten bezorgen, met uitzondering van de grensstreek. Zorg er daarom voor, als u in het buitenland op vakantie gaat, dat u uw diabeteshulpmiddelen ruimschoots op tijd bestelt. Controleer ook of u voldoende hulpmiddelen heeft voor de duur van uw vakantie.

Bij mensen die in de grensstreek van Nederland wonen, kunnen wij de diabeteshulpmiddelen gewoon bezorgen. Bij mensen die ver van Nederland wonen, is dit helaas niet mogelijk. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de Klantenservice via het gratis telefoonnummer: 0800 - 022 18 58.

U kunt de producten binnen 30 dagen gratis naar ons terugsturen, graag ontvangen wij hierbij een opgave van reden. Voor het ruilen of retourneren is het wel belangrijk dat de artikelen ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking worden teruggestuurd. U kunt de artikelen kosteloos verzenden naar: Mediq Direct Diabetes, Antwoordnummer 15017, 2810 VH Moordrecht.

Om te achterhalen of uw retourzending is aangekomen kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren we of deze ongeopend en ongebruikt zijn. Daarna zullen we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening terugstorten.