Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}
  • Maak uw diabetes inzichtelijk

    met de DiaCare app

    Ik heb interesse

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Hoe gemakkelijk zou het zijn als de glucosewaarden uit uw bloedglucosemeter automatisch in een overzichtelijke grafiek op uw telefoon verschijnen?
Nooit meer achteraf uw glucosewaarden invullen in een diabetesdagboekje, maar altijd een actueel en duidelijk overzicht op uw smartphone. 
Zo gemakkelijk is de DiaCare app; een app op uw telefoon die samenwerkt met uw bloedglucosemeter.

Met Bluetooth of vergelijkbare techniek (NFC), haalt u alle glucosewaarden binnen in de DiaCare app en ziet u precies wanneer u gemeten heeft en hoe hoog of laag uw glucosewaarden waren. Desgewenst kunt u extra informatie toevoegen over uw insuline, voeding en beweging. Zo leert u hoe u reageert op eten, lichamelijke activiteit en insuline. Bovendien kunt u de gegevens in een pdf-document doorsturen naar uw diabetesbehandelaar. 

De mogelijkheden in de DiaCare app gaan we steeds verder uitbreiden. We starten met een digitaal dagboekje, maar op termijn kunt u in de app ook uw bestelling plaatsen of wijzigen, uw bestelhistorie en tegoeden bekijken, herinneringen ontvangen, etc. Ook gaan we interactieve e-learnings toevoegen. Kortom, het wordt een totaalpakket waarin alles rondom diabetes samenkomt.

Glucosemeter
De DiaCare app werkt samen met de bloedglucosemeters Glucofix Tech, CareSens N Premier en de CareSens Dual, moderne meters met een verlichte display en grote cijfers. De meters zijn eenvoudig en handig in gebruik en voldoet aan de meest recente kwaliteitseisen. 

Voor wie?
De DiaCare app met de bijbehorende gratis glucosemeter is beschikbaar voor klanten van Mediq Direct Diabetes die insuline injecteren.

Meteen aan de slag met de DiaCare app
Gebruikt u een Glucofix Tech of CareSens bloedglucosemeter, klik dan voor de instructie om de app en de bloedglucosemeter te koppelen.

Gebruikt u een andere bloedglucosemeter, overleg dan eerst met uw behandelaar of de DiaCare app in combinatie met deze bloedglucosemeter voor u geschikt is. Daarna kunt u hieronder de gratis startset met de nieuwe bloedglucosemeter aanvragen.