Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Veelgestelde vragen over het inloggen

Als inloggen niet lukt en u heeft wel een geactiveerd account, dan adviseren wij u hierboven een nieuw wachtwoord aan te vragen zodat u het daarmee kunt proberen.

Als het dan nog niet lukt, kan het liggen aan de browser die u gebruikt. Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 10, Firefox, Chrome en Safari. Maakt u gebruik van een oudere browser? Dan kan dit mogelijk problemen geven bij het inloggen en het gebruik van de webshop. Wij adviseren u gebruik te maken van een van deze nieuwere browsers.

Het komt voor dat meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres gebruiken. Om zeker te zijn dat de bestelling wordt geplaatst voor de juiste persoon, raden we u aan om in te loggen met uw klantnummer of loginnaam. Hiermee voorkomen we dat uw bestelling op naam van de verkeerde persoon wordt geplaatst en gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.