Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Inloggegevens opvragen

Wilt u uw inloggegevens opvragen of bent u uw wachtwoord vergeten van Mijn Mediq?  
Voer dan onderaan deze pagina uw e-mailadres in. U ontvangt vervolgens een e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt instellen.

Heeft u meerdere klantnummers gekoppeld aan uw e-mailadres? Log dan in met uw klantnummer.
Klik hier als u uw klantnummers op wilt vragen.

Is uw e-mailadres nog niet bekend bij ons? 
Activeer hier uw online account.

Bent u nog geen klant bij Mediq?
Meld u hier aan als nieuwe klant.

 

Veelgestelde vragen over het inloggen

Als inloggen niet lukt en u heeft wel een geactiveerd account, dan adviseren wij u hierboven een nieuw wachtwoord aan te vragen zodat u het daarmee kunt proberen.

Als het dan nog niet lukt, kan het liggen aan de browser die u gebruikt. Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 10, Firefox, Chrome en Safari. Maakt u gebruik van een oudere browser? Dan kan dit mogelijk problemen geven bij het inloggen en het gebruik van de webshop. Wij adviseren u gebruik te maken van een van deze nieuwere browsers.

Het komt voor dat meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres gebruiken. Om zeker te zijn dat de bestelling wordt geplaatst voor de juiste persoon, raden we u aan om in te loggen met uw klantnummer of loginnaam. Hiermee voorkomen we dat uw bestelling op naam van de verkeerde persoon wordt geplaatst en gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.