Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Wachtwoord vergeten?

Om in te kunnen loggen in de webshop heeft u een e-mailadres nodig en een wachtwoord.

Is uw e-mailadres nog niet bekend bij ons? Stuur dan een e-mail naar info@mediqdirectdiabetes.nl

Om uw wachtwoord te resetten kun u hieronder uw e-mailadres invullen. Als u op verzenden klikt ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail van ons om uw wachtwoord te resetten. 

Meerdere klantnummers gekoppeld aan uw e-mailadres?

Heeft u meerdere klantnummers gekoppeld aan uw e-mailadres? In dat geval logt u in met uw klantnummer. Klik hier als u uw klantnummers op wilt vragen.


Veelgestelde vragen over het inloggen

Als inloggen niet lukt en u heeft wel een geactiveerd account, dan adviseren wij u hierboven een nieuw wachtwoord aan te vragen zodat u het daarmee kunt proberen.

Als het dan nog niet lukt, kan het liggen aan de browser die u gebruikt. Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 10, Firefox, Chrome en Safari. Maakt u gebruik van een oudere browser? Dan kan dit mogelijk problemen geven bij het inloggen en het gebruik van de webshop. Wij adviseren u gebruik te maken van een van deze nieuwere browsers.

Het komt voor dat meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres gebruiken. Om zeker te zijn dat de bestelling wordt geplaatst voor de juiste persoon, raden we u aan om in te loggen met uw klantnummer of loginnaam. Hiermee voorkomen we dat uw bestelling op naam van de verkeerde persoon wordt geplaatst en gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.