Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Mijn account; uw persoonlijke omgeving

Met 'mijn account' wordt bestellen bij Mediq Direct Diabetes nog makkelijker! Met een account kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uw vorige bestelling in één keer herhalen of uw bestelling volgen.

Via 'mijn account' kunt u persoonlijke tips, productupdates en tips van experts vinden. Ook nieuwsberichten zijn snel en eenvoudig te vinden. 

Hoe kan ik een 'mijn account' aanmaken?

Een eigen account aanmaken is heel eenvoudig. Rechts bovenin klikt u op inloggen en dan op Registreren. U vult uw gegevens in verstuurt uw gegevens. U ontvangt een bevestigingsmail van Mediq Direct Diabetes waarna uw account is geactiveerd. Omdat de bevestigingsmail noodzakelijk is om uw account te activeren, is het niet mogelijk om een account aan te maken zonder e-mailadres.

Let op: het kan zijn dat uw zorgprofessional al een account voor u heeft aangemaakt. Als dat zo is, heeft u kort na uw afspraak met de zorgprofessional een e-mail van Mediq Direct Diabetes ontvangen met daarin een activatielink. We verzoeken u dan om de activitatielink te gebruiken en niet onderstaand formulier in te vullen.