Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Heeft u insulinepomp accessoires nodig? Kijk hier

Gekozen filters

Filter

Er zijn op dit moment geen filters beschikbaar
Vergoeding
Selecteer uw merk insulinepomp

Toon meer

Toon minder


{{TotalResults}} resultaten
Vergelijk

{{product.ProductName}}

{{ product.SKU }}
{{ product.StatusNote }}
Vergelijk

{{product.ProductName}}

{{ product.SKU }}
{{ product.StatusNote }}

Van insulineampul tot batterijdeksel

Een insulinepomp gebruikt u voor meerdere jaren. Hier kunt u de onderdelen vinden die u regelmatig dient te vervangen, zoals de insulineampullen of -reservoirs, batterijdeksels en batterijsleutels. Het vullen en vervangen van de insulineampullen is geen moeilijke klus, maar vergt wel enige kennis en oefening. Wij helpen u op weg.

Insulinepomp accessoires selecteren door te filteren

Let er bij het bestellen van de insulinepomp accessoires op dat u de juiste bestelt. Iedere insulinepomp heeft onderdelen die specifiek bij die pomp horen. Gebruik de filteropties in het linkermenu om de juiste insulinepomp accessoires te vinden. 

Veelgestelde vragen over accessoires voor de insulinepomp

Ja, u kunt de ampullen voor uw insulinepomp zelf vullen. Dat is geen moeilijke klus, maar vergt wel wat nauwkeurigheid. Neem er dus de tijd voor. Daarmee kunt u bijvoorbeeld luchtbellen in de ampul voorkomen. Sommige mensen kiezen ervoor de ampullen voor de insulinepomp te laten vullen bij de apotheek. 

Dan heeft de insuline tijd om op temperatuur te komen. Hoe kouder de insuline, hoe meer kans op luchtbellen. Bovendien voelt het krijgen van koude insuline onprettig aan.

U dient de batterijdeksel van uw insulinepomp regelmatig te verwisselen om ervoor te zorgen dat deze water- en stofdicht blijft. Hoe vaak u de batterijdeksel moet vervangen, is per pomp verschillend. Kijk voor meer informatie bij de productspecificaties in de webshop bij de insulinepomp accessoires.

Een luer-lock aansluiting wordt veel gebruikt bij medische apparatuur. Het is een manier waarop twee dingen, bijvoorbeeld de ampul en de infuusset, met elkaar worden verbonden. Een luer-lock aansluiting is veilig. Deze kan niet loslaten of gaan lekken. Omdat veel fabrikanten gebruikmaken van een luer-lock aansluiting, kunnen producten van verschillende merken bovendien makkelijker naast elkaar worden gebruikt. 

  • Gebruik voor het openen van de batterijhouder altijd een goed passend hulpmiddel, zoals een batterijsleutel. Beschadigde batterijdeksels kunnen niet meer te openen zijn

    Esther Janssen

    Insulinepomp accessoires bestellen