Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

  • Gluky spaarprogramma

    Het actuele aanbod in spaarartikelen is hier te zien!

Gluky spaarprogramma

Het aanbod van artikelen zal regelmatig veranderen. Kijk hieronder voor het actuele aanbod!

Gluky artikelen

Er zijn een aantal Gluky artikelen om voor te sparen. Je kunt hierbij kiezen voor een broodtrommel of drinkbeker, een speciaal kookboek of het leuke Gluky day spel!

Picolo bedels en armbandjes

Een ander populair spaarartikel is het Picolo armbandje. Deze is verkrijgbaar in twee maten. Ook zijn er verschillende bedeltjes om aan deze armband te hangen én nu ook stoppertjes die vast aan de armband zitten.

Artikelen voor kinderen

Speciaal voor kinderen zijn er twee knutselsetjes, een waarmee je dieren kunt vouwen en een stempelset. Ook kun je kiezen voor een Donald Duck pocket, het Groot Diabetesboek of een waterpistool. Deze is er in een kleine of grote variant.

Artikelen voor jongeren

Ook voor jongeren zijn er spaarartikelen. Er kan gekozen worden voor een sporthorloge of smartwatch, oordopjes of een koptelefoon of voor een powerbank.

De bluetooth smartwatch bevat de volgende functies: bellen, telefoonlijst synchroniseren, anti-verlies functie, stappenteller, hoogtemeter en andere functies. Geschikt voor iOS en Android. Inclusief 1 oplaadbare Li-Pol 230 mAh batterij.

Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.