Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Regel uw FSL via Mediq

  • Wij regelen de declaratie met uw zorgverzekeraar
  • Duizenden mensen met diabetes vertrouwen dagelijks op onze zorg
  • Klanten geven onze service een 8,5

Waarom Mediq?

Mediq Direct Diabetes is al jaren de specialist op het gebied van diabetes en diabeteshulpmiddelen en werkt nauw samen met vooraanstaande behandelaars in de diabeteszorg. Samen met hen zorgen we ervoor dat u de juiste informatie en de goede antwoorden op uw vragen krijgt. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8,5.

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van Flash Glucose Monitoring? Vraag uw diabetesbehandelaar of huisarts om de FreeStyle Libre bij Mediq Direct Diabetes aan te vragen. Heeft u al een schriftelijke goedkeuring van uw zorgverzekeraar of een ondertekende aanvraag FGM van uw diabetesbehandelaar? Dan kunt u deze naar ons opsturen. Klik hier om de goedkeuring naar ons op te sturen.

Wij verzorgen de declaratie met uw zorgverzekeraar voor u

Mediq handelt de declaratie van de kosten voor de FreeStyle Libre rechtstreeks af met uw zorgverzekeraar. Hier hoeft u niets voor te doen.

Wij bieden mensen continue zorg, ondersteuning en autonomie

Om mensen met een chronische of ernstige ziekte te helpen, zorgen wij in de hele keten voor verbinding. We brengen de specialisten en diensten bij elkaar die patiënten meer autonomie en de beste zorg kunnen bieden, zodat iedereen is aangesloten en niemand over het hoofd wordt gezien.

We onderhouden contact met de huisarts, de verzekeraar, het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt. Daardoor zijn ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgprofessionals minder tijd kwijt aan bijkomende zaken. Zo kunnen zij zich nog meer richten op wat echt belangrijk is: zorg voor de patiënt. Voor patiënten betekent dit dat er altijd wordt voorzien in hun dagelijkse behoeften, of dat nu gaat om medische hulpmiddelen en aanvullende zorg of om educatie en 24-uurs ondersteuning.

Maak kennis met het Mediq Diabetes Expertteam

Deskundigheid en kwaliteit zijn voor u uitermate belangrijk in de behandeling van uw diabetes. Graag stellen wij u voor aan ons expertteam.

Waarom Mediq