Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Regel uw FSL via Mediq

  • Wij regelen de declaratie met uw zorgverzekeraar
  • Duizenden mensen met diabetes vertrouwen dagelijks op onze zorg
  • Klanten geven onze service een 8,5

Aanvragen FreeStyle Libre

Voor patiënten die in aanmerking komen voor Flash Glucose Monitoring kan de FreeStyle Libre vanaf nu worden aangevraagd. Let op: uw diabetesbehandelaar of huisarts dient dit aan te vragen bij Mediq Direct Diabetes.

Aanvraagformulier voor uw behandelaar

Uw diabetesbehandelaar of huisarts kan direct (digitaal) toestemming verlenen via het voorschrijfportaal of kan daarvoor het aanvraagformulier Flash Glucose Monitoring van Zorgverzekeraars Nederland gebruiken en sturen naar Mediq Direct Diabetes via servicedeskprofessional@mediq.com


Ik heb al goedkeuring van mijn verzekeraar voor de FreeStyle Libre

Heeft u al een goedkeuring van uw zorgverzekeraar voor een vergoeding van Flash Glucose Monitoring? Dan hoeft uw behandelaar geen aanvraag meer voor u te doen. In dat geval kunt u onderstaand formulier invullen en de goedkeuring van uw zorgverzekeraar aan ons toesturen. Wij zorgen ervoor dat u de FreeStyle Libre zo snel mogelijk ontvangt. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.

Formulier


Persoonsgegevens
Ziekenhuis
Captcha

Per post

Lukt het u niet om de schriftelijke goedkeuring van uw behandelaar of verzekeraar te uploaden? Dan mag u een kopie van de goedkeuring ook per post aan ons sturen. Vermeld daarbij uw e-mailadres, telefoonnummer, de naam van uw behandelaar en het ziekenhuis of huisartsenpraktijk van uw behandelaar. Een postzegel is niet nodig. Ons adres is:

Mediq Direct Diabetes
T.a.v. FreeStyle Libre
Antwoordnummer 1021
6900 VB Zevenaar