Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

  • Meer vertrouwen in uw diabetes met de DiaCare app

    Lees meer

Hoe gemakkelijk zou het zijn als de glucosewaarden uit uw bloedglucosemeter automatisch in een overzichtelijke grafiek op uw telefoon verschijnen? Nooit meer achteraf uw glucosewaarden invullen in een diabetesdagboekje, maar altijd actueel en duidelijk overzicht op uw telefoon.

Zo gemakkelijk is de DiaCare app; een app op uw telefoon die samenwerkt met uw bloedglucosemeter. U ziet precies wanneer u gemeten heeft en wat de gemeten glucosewaarden waren.

Zorgprogramma Mediq DiaCare
De DiaCare app kan ook onderdeel uitmaken van ons volledige zorgprogramma Mediq DiaCare waarbij u samen met uw behandelaar uw zelfmanagement, consulten, contactmomenten op afstand en educatie kunt inzetten zodat uw kwaliteit van leven en uw gezondheidsuitkomsten verbeteren.


DiaCare app

Injecteert u insuline en wilt u meer weten over de DiaCare app? 

DiaCare app

Mediq DiaCare

Bent u een zorgprofessional en wilt u meer weten over wat het zorgprogrogramma Mediq DiaCare voor u en uw patiënten kan betekenen?

Mediq DiaCare

Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.