Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Bezorgen

Bezorgtijden

PostNL bezorgt standaard van maandag tot en met zaterdag. Als u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag in huis m.u.v. zon- en feestdagen. Bestelt u in het weekend via onze webshop, dan bezorgen wij uw pakket de daaropvolgende dinsdag.

Besteld voor 17.00 uur Afleveren 
In het weekend of maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag 


Afleveradres

Tijdens het bestellen kunt u aangeven op welk adres u uw diabeteshulpmiddelen wilt ontvangen. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld op uw werk. Desgewenst kunt u dit bij iedere bestelling wijzigen. PostNL zal altijd proberen het pakket bij één van de buren af te leveren, tenzij specifiek is aangegeven dat dit niet gewenst is. In sommige gevallen bezorgen we uw diabeteshulpmiddelen zelfs op uw vakantieadres, mits u in Nederland of vlak over de grens op vakantie gaat. Woont u in het buitenland? Bij mensen die in de grensstreek van Nederland wonen, kunnen wij de diabeteshulpmiddelen gewoon bezorgen. Woont u ver van Nederland, dan is dit helaas niet mogelijk. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de Klantenservice op het gratis telefoonnummer: 0800 – 022 18 58.

Bestelling volgen

Met Track & Trace kunt u zien hoe laat uw bestelling wordt afgeleverd. De dag voor levering ontvangt u een bericht per e-mail of SMS, vanaf dan is Track & Trace actief en kunt u de bestelling volgen. Log in met uw account door op aanmelden te klikken. Als u bent ingelogd, staat boven in beeld uw naam. Als u daarop klikt, ziet u de link bestelkaart. Onder het tabblad bestelgeschiedenis kunt u kiezen voor de Track & Trace van uw bestelling. In tijdsblokken van twee uur staat aangegeven wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Vooraf bericht per e-mail of SMS

Weten binnen welk tijdsbestek uw pakket wordt bezorgd? Geef dan uw e-mailadres en/of mobiele nummer door bij uw volgende bestelling. De dag voor levering ontvangt u aan het einde van de middag of in de avond per e-mail en/of SMS bericht over het tijdsvenster. Vanaf dan kunt u het pakket ook traceren via Track & Trace.

PostNL app

PostNL heeft een app ontwikkeld waarin u uw zendingen direct kunt volgen. Hierin vindt u snel en gemakkelijk het tijdvenster terug. De app kunt u downloaden in de App Store of via Google Play.

Kwartaalservice met insuline

Maakt u gebruik van onze Kwartaalservice met insuline? Deze wordt niet door PostNL geleverd. Voor deze levering ontvangt u in op de dag van bezorging rond 8.00 uur een SMS waarin staat welk dagdeel uw pakket bezorgd wordt.

Verzendkosten

U betaalt geen verzendkosten als u in aanmerking komt voor vergoeding van uw diabeteshulpmiddelen. Voor de niet vergoedbare serviceartikelen die gelijktijdig worden verstuurd, betaalt u ook geen verzendkosten.

U betaalt €4,95 verzendkosten als u niet in aanmerking komt voor vergoeding van uw diabeteshulpmiddelen en ook voor losse bestellingen van niet vergoedbare serviceartikelen.

Retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren? Neem dan eerst contact met ons op, u ontvangt dan van ons een retournummer. Let op! Een retour moet altijd vooraf aangemeld worden, zodat wij uw melding kunnen verwerken. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen gratis naar ons terugsturen, graag ontvangen wij hierbij een opgave van reden. Voor het ruilen of retourneren is het wel belangrijk dat de artikelen ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Nadat u de artikelen hebt aangemeld als retour ontvangt u van ons een Antwoordnummer zodat u de artikelen kosteloos kunt retourneren. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren we of deze ongeopend en ongebruikt zijn.