Cookies

Om de website van Mediq Direct Diabetes goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.

Al jaren de grootste diabeteshulpmiddelen leverancier van Nederland

{{Message}}

Bezorgen

Bezorgtijden

Als u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag in huis m.u.v. zon- en feestdagen. Bestelt u in het weekend via onze webshop, dan bezorgen wij uw pakket de daaropvolgende dinsdag.

Besteld voor 17.00 uur Afleveren tussen 12.00 en 21.00 uur
In het weekend of maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur


Afleveradres

Tijdens het bestellen kunt u aangeven op welk adres u uw diabeteshulpmiddelen wilt ontvangen. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld op uw werk. Desgewenst kunt u dit bij iedere bestelling wijzigen. Ook krijgt u de gelegenheid aan te vinken of wij uw pakket wel of niet bij de buren mogen afleveren. In sommige gevallen bezorgen we uw diabeteshulpmiddelen zelfs op uw vakantieadres, mits u in Nederland of vlak over de grens op vakantie gaat. Woont u in het buitenland? Bij mensen die in de grensstreek van Nederland wonen, kunnen wij de diabeteshulpmiddelen gewoon bezorgen. Woont u ver van Nederland, dan is dit helaas niet mogelijk. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de Klantenservice op het gratis telefoonnummer: 0800 – 022 18 58.

Bestelling volgen

Met Track & Trace kunt u op de dag van bezorging vanaf 08.00 uur 's ochtends zien hoe laat uw bestelling wordt afgeleverd. Log in met uw account door op aanmelden te klikken. Als u bent ingelogd, staat boven in beeld uw naam. Als u daarop klikt, ziet u de link bestelkaart. Onder het tabblad bestelgeschiedenis kunt u kiezen voor de Track & Trace van uw bestelling. In tijdsblokken van twee uur staat aangegeven wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Gratis SMS-dienst

Weten binnen welk tijdsbestek uw pakket wordt bezorgd? Geef dan uw mobiele nummer door bij uw volgende bestelling. Op dag van bezorging ontvangt u ‘s ochtends rond 08.00 uur een SMS waarin staat welk dagdeel uw pakket bezorgd wordt. 

Verzendkosten

U betaalt geen verzendkosten als u in aanmerking komt voor vergoeding van uw diabeteshulpmiddelen. Voor de niet vergoedbare serviceartikelen die gelijktijdig worden verstuurd, betaalt u ook geen verzendkosten.

U betaalt €4,95 verzendkosten als u niet in aanmerking komt voor vergoeding van uw diabeteshulpmiddelen en ook voor losse bestellingen van niet vergoedbare serviceartikelen.

Retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren? Neem dan eerst contact met ons op. U krijgt vervolgens een retournummer van ons. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen gratis naar ons terugsturen, graag ontvangen wij hierbij een opgave van reden. Voor het ruilen of retourneren is het wel belangrijk dat de artikelen ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking teruggestuurd worden. U kunt de artikelen kosteloos verzenden naar: Mediq Direct Diabetes, Antwoordnummer 15017, 2810 VH Moordrecht. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren we of deze ongeopend en ongebruikt zijn.